Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Werkwijze

Tips om uw garagedeur te onderhouden

De aanschaf van uw garagedeur vereist de nodige aandacht; past de deur bij uw woning, voldoet het materiaal aan de verwachtingen, etc. Maar ook het onderhoud van uw garagedeur is iets wat u zeker niet moet onderschatten. Door middel van goed onderhoud kunt u de levensduur van uw garagedeur met meerdere jaren verlengen en kunt u dus ook langer van uw deur genieten. Wij hebben enkele tips voor u zodat u uw garagedeur op optimale wijze kunt onderhouden.

1. Houdt uw deur schoon

Het is erg belangrijk dat uw garagedeur regelmatig wordt gereinigd. Wij raden aan om bij de schoonmaak gebruik te maken van een zachte, vochtige doek of spons en een niet te agressief schoonmaakmiddel. In principe kunt u dezelfde materialen gebruiken die u ook bij het wassen van uw auto zou gebruiken. Als u de onderdelen van de deur goed schoonhoudt, zal de garagedeur gemakkelijk kunnen openen en sluiten, wat de levensduur van de motor verlengt.

2. Controleer regelmatig op schade

Bij schade is het cruciaal dat deze op tijd wordt ontdekt en verholpen. Wanneer u merkt dat een of meerdere onderdelen beschadigd zijn, is het belangrijk dat u contact opneemt met een deskundige monteur. De reparatie of vervanging van garage onderdelen vereist namelijk de nodige kennis. Eventueel kunt u uw garagedeur door een van onze specialisten laten nakijken.

3. Houdt de veerspanning in de gaten

De veerspanning bepaalt voor een groot deel hoeveel werk de motor moet leveren, daarom is het van belang dat u de veerspanning goed in de gaten houdt en regelmatig controleert. Een verkeerde veerspanning kan namelijk gevolgen hebben voor de levensduur van uw motor. Merkt u dat de spanning niet helemaal is zoals deze zou moeten zijn? Neem contact op met onze specialisten, zij kunnen ervoor zorgen dat het probleem op de juiste wijze wordt opgelost.

Zit u met een probleem of wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen u helpen bij het onderhouden van uw garagedeur zodat u nóg langer van de deur kunt genieten!

Afspraak maken

Neem contact op met IN- 'N OUTDOOR Sun Express voor een vrijblijvend meetbezoek op locatie.

Bekijk al onze producten

Voor een totaal overzicht van al onze voordeuren bekijk onze brochures.

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan van een Hörman product.