Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Werkwijze

Thuis vakantie vieren? Wij zorgen voor een fijne buitenruimte

Thuis vakantie vieren is tegenwoordig voor veel mensen een feit. Het coronavirus heeft vele mooie vakantieplannen gedwarsboomd. Laten we er daarom het beste van maken! Met de producten van IN- ’N OUTDOOR Bestosol maakt u van uw buitenruimte een heerlijk vakantieoord. Een prettig verblijf waarin u de huidige situatie even vergeet en er plek is voor ultieme ontspanning.

Lekker thuis vakantie vieren

Thuis vakantie vieren kan alleen als uw buitenruimte compleet is met voldoende groen, comfortabel meubilair, afkoelingsmogelijkheid en beschutting. IN- ’N OUTDOOR Bestosol helpt u met de beschutting. Met onze zonweringsproducten zit u bij felle zonnestralen in de schaduw en bij een regenbuitje droog.

Thuis vakantie vieren met voldoende schaduw

Als we thuis vakantie vieren is het belangrijk dat onze situatie zo comfortabel mogelijk is. Ook als de zon op zijn hoogst staat. Met bijvoorbeeld de volgende zonweringsproducten zit u nog steeds ongehinderd in de tuin, op het terras of balkon:

  • Knikarmscherm: deze maken we geheel op maat in uw stijl. Een knikarmscherm is vrijwel helemaal horizontaal afgesteld. Hierdoor kunt u er prima onder zitten of staan.  
  • Pergola: dit is zonwering op staanders. Ook deze maken we volledige op maat in uw stijl. Deze zonwering heeft een nog grotere uitval en is windvast.

Thuis vakantie vieren in alle weersomstandigheden

In Nederland is het weer altijd wisselvallig. Maar met een terrasoverkapping kunt u thuis vakantie vieren in alle weersomstandigheden. Dit product kunt u zo luxe maken als u zelf wilt. Met schuifdeuren en wanden, verlichting, terrasheaters, zonwering, enzovoort. Alles is mogelijk. Wij maken de terrasoverkapping op maat, volledig passend bij uw woning. Zo kunt u lekker thuis vakantie vieren.

Horren tegen insecten

We hebben ’s zomers ook vaak last van muggen. Het is vervelend als u ’s nachts tijdens uw vakantie niet goed slaapt en daardoor niet volledig uitrust. Wij maken daarom horren op maat die toepasbaar zijn op alle soorten ramen en deuren. Deze horren zijn van het A-merk Unilux. Ze gaan jarenlang mee.

Thuis vakantie vieren? Kom op adviesgesprek

Omdat veel mensen thuis vakantie vieren door het coronavirus, hebben wij besloten open te blijven. Uiteraard houden wij ons hierbij strikt aan de regels van het RIVM. Wij voeren alleen 1-op-1-gesprekken met de klant op 1,5 meter afstand en met de benodigde hygiënemaatregelen. Wij vragen u van tevoren contact op te nemen, zodat we een verkoopadviseur voor u kunnen regelen.

De verkoopadviseur leidt u rond door onze grote showroom in Tilburg. Hier beleeft en bekijkt u alle producten op ware grootte, alsof u thuis bent. Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden en kunt u precies bepalen wat voor u lekker thuis vakantie vieren inhoudt. U krijgt ook gelegenheid de grote diversiteit aan bedieningsmogelijkheden uit te proberen.

Wilt u een afspraak maken met een verkoopadviseur? Benader ons dan via de contactpagina, per telefoon (013) – 543 44 23, of per e-mail info@bestosol.nl. Onze showroom bevindt zich op de Ringbaan Zuid 301A in Tilburg. U bent van harte welkom!

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.