Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Rolluiken Den Bosch: solide en betrouwbaar

Zoekt u rolluiken Den Bosch? Ze kunnen dienen als inbraakpreventie, verduistering, isolatie zonwering of een combinatie daarvan. Dat zijn een paar toepassingen waar u rolluiken op maat voor kunt gebruiken. IN- ’N OUTDOOR Bestosol heeft diverse rolluiken in het assortiment voor zowel bedrijven als particulieren. U heeft de keuze uit het materiaal waar wij uw rolluiken van maken.

Met rolluiken voor uw woning kiest u voor zonwering dat onder meer ook verduisterend en inbraakwerend werkt. Rolluiken Den Bosch en omgeving heeft niet alleen rolluiken voor woningen, maar ook voor bedrijfspanden. De aaneengesloten lamellen van de rolluiken maken het inbrekers lastig om binnen te komen. Het is onmogelijk om de rolluiken te verwijderen zonder veel lawaai te maken.

Rolluiken Den Bosch

In het assortiment van IN- ’N OUTDOOR Bestosol vindt u kunststof en aluminium rolluiken die bij uw woning of bedrijf passen. Voor etalages kunt u kiezen voor rolluiken met doorkijklamellen. Ook deze ‘klantvriendelijke’ rolluiken zijn inbraakwerend. In onze showroom kunt u de verschillende rolluiken bekijken en de bediening uittesten. Bij rolluiken Den Bosch kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld screens, knikarmschermen en jaloezieën.

Meer dan inbraakpreventie

Waar rolluiken vroeger vooral als inbraakbeveiliging werd gebruikt, zijn ze nu multifunctioneel. Rolluiken laten helemaal geen licht door en werken dus zonwerend. De horizontale lamellen sluiten op elkaar aan om geen enkele zonnestraal door te laten. In onze showroom ziet u dat het goede zonwering is om een baby-, kinder- of slaapkamer mee te verduisteren.

Bestosol rolluiken Den Bosch verkoopt rolluiken van aluminium en kunststof. Kunststof rolluiken zijn van goede kwaliteit, terwijl die van aluminium van uitstekende kwaliteit zijn. Aluminium rolluiken zijn duurzamer, steviger en daardoor meer weersbestendig. Door de stevigheid kunnen wij van aluminium ook rolluiken met bijzonder grote afmetingen maken voor bijvoorbeeld bedrijfspanden.

Voor een grote oppervlakte is een rolpoort een betere keuze dan een standaard rolluik. De lamellen van een rolpoort zijn 55 mm of zelfs 77 mm hoog. De lamellen van de rolpoort worden net als de lamellen van een rolluik met hardschuim geïsoleerd. Hierdoor is een rolpoort met hogere afmetingen sterker en stijver. Daarnaast neemt ook de isolatiewaarde met de omvang toe. Rolpoorten worden vooral elektrisch bediend met een afstandsbediening of smartphone.

Rolluiken Den Bosch: verschillende soorten

De rolluiken zijn in diverse kleuren en met verschillende kastvormen en besturingssystemen verkrijgbaar. Rolluiken zijn een prima keuze op het gebied van inbraakpreventie en bieden daarnaast extra voordelen dankzij de isolerende, verduisterende en zonwerende werking. De rolluiken Den Bosch zijn op twee manieren te bedienen, namelijk elektrisch of met de hand. Een gebruiksvriendelijke afstandsbediening behoort zelfs tot de mogelijkheden. Veiligheid en gemak staan bij IN- ’N OUTDOOR Bestosol voorop.

Wilt u meer informatie over rolluiken Den Bosch? Neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom. IN- ’N OUTDOOR Bestosol is producent en leverancier van zonwering, rolgordijnen en overkappingen. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis van rolluiken en andere zonwerende producten. Onze medewerkers bespreken uw wensen en geven u advies op maat. De rolluiken voor uw woning of bedrijf worden door de monteurs van Bestosol geïnstalleerd.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.