Raamshutters - IN- 'N OUTDOOR
Service

Raamshutters zijn functioneel, sfeervol en duurzaam

Raamshutters geven de ruimte een karakteristieke uitstraling. Met deze houten binnenluiken kiest u voor zonwering die in het oog springt. De lamellen zijn makkelijk te bedienen, waardoor u snel de lichtinval naar wens kunt aanpassen. Raamshutters zijn zonwering en raamdecoratie in één. Door de isolerende werking is het bovendien een hele duurzame keuze.

Houten binnenluiken zijn een sfeervolle vorm van binnenzonwering. U regelt de lichtinval door deze raamshutters helemaal of gedeeltelijk dicht te doen. Zo zorgt u bijvoorbeeld voor voldoende licht in de woning, maar geen hinderlijke zonnestralen op een televisie- of computerscherm. De lamellen zijn van hout en dus stevig. Ze zijn daardoor makkelijk met een doekje schoon te maken. Er zitten veel meer voordelen aan raamshutters.

Raamshutters: Wat zijn de voordelen?

Na het lezen van dit artikel weet u:
-Wat raamshutters zijn.
-Wat de voordelen van binnenluiken zijn.
-Waarom raamshutters duurzaam zijn.

Houten binnenluiken

Raamshutters worden ook wel houten binnenluiken genoemd. Het is een karakteristieke vorm van binnenzonwering, waarmee het gelijk een blikvanger is. Met de kleur van de raamshutters heeft u een belangrijke invloed op de sfeer van de ruimte. De binnenluiken zijn van origine van hout, maar ook verkrijgbaar in aluminium of kunststof. De raamshutters zijn net als de andere soorten zonwering en raamdecoratie in ons assortiment in verschillende kleuren leverbaar.

Naast raamshutters hebben we nog meer soorten binnenzonwering in ons assortiment. Denk hierbij aan jaloezieën, rolgordijnen en shades. Op het gebied van buitenzonwering heeft IN- ’N OUTDOOR ook vele mogelijkheden. Van screens tot markiezen en van zonneschermen tot buitenjaloezieën. De buitenjaloezieën zijn meestal van aluminium, omdat het een licht materiaal is, weerbestendig is en weinig onderhoud vergt.

Lichtinval

Hoe en hoeveel zonlicht er naar binnen schijnt, heeft u zelf in de hand met raamshutters. Behalve dat u de stand van de lamellen kunt veranderen voor de hoeveelheid lichtinval, kunt u ook eenvoudig de luiken openklappen. Naast zonwering en raamdecoratie bieden binnenluiken ook privacy. U kunt de lamellen zo zetten dat naar binnen kijken niet lukt, maar dat er wel licht naar binnen valt.

Onderhoud

Het schoonhouden van de raamshutters is eenvoudig. De stevige houten lamellen zijn makkelijk met een doekje of plumeau schoon te maken. De meeste binnenluiken zijn bestand tegen vocht. Hierdoor zijn raamshutters ook ideaal als zonwering in de badkamer. De raamshutters zijn tevens kindvriendelijk door de gemakkelijke bediening en het feit dat er geen gevaarlijke touwtjes aan vastzitten.

Raamshutters zijn duurzaam

Naast het feit dat raamshutters functioneel als zonwering en een mooie vorm van raamdecoratie zijn, is het ook een duurzame keuze. De binnenluiken hebben een isolerende functie. Hiermee houdt u zomers de woning koel en in de winter de warmte binnen. Met raamshutters bespaart u op de energierekening.

Wilt u raamshutters of een andere soort zonwering of raamdecoratie? Neem contact op met IN- ’N OUTDOOR of kom langs in één van onze showrooms. We geven u passend advies. In de showrooms kunt u de verschillende soorten zonwering bekijken en vergelijken. Onze professionele medewerkers hebben ervaring met montage, zodat ze weten welke zonwering of raamdecoratie bij uw wensen past.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.