Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Werkwijze

Maatwerk raamdecoratie Roosendaal
voor huis en kantoor

Raamdecoratie Roosendaal (Breda)

In een handomdraai de gewenste lichtinval bepalen? Dat kan met raamdecoratie van IN- ’N OUTDOOR. Je geniet het hele jaar door van functionele en decoratieve zonwering aan de binnenzijde van de woning. Je hebt keuze uit een ruime collectie binnenzonwering. Voor elke situatie hebben we een passende oplossing. Kies je voor landelijk of spreekt een minimalistische stijl meer tot de verbeelding? In de showrooms van IN- ’N OUTDOOR laten we je graag inspireren en helpen we graag met advies op maat.

“Deskundig advies en hoogwaardige service”

Bij IN- ‘N OUTDOOR werkt een hecht team met jarenlange ervaring in maatwerk raamdecoratie. Een duurzame investering in je woning vraagt om professionele begeleiding voor, tijdens en na de aankoop. Raamdecoratie zorgt voor perfecte licht- en warmteregulering, maar zijn ook ultieme sfeermakers.

“De service start al bij het eerste gesprek”

De uitgebreide collectie raamdecoratie bij IN- ‘N OUTDOOR bestaat uit vele uitvoeringen en kleuren. IN- ’N OUTDOOR werkt uitsluitend met hoogwaardige merken zoals Luxaflex en Verosol. Een uitgebreide presentatie van de mogelijkheden vindt je terug in onze showroom in Roosendaal.

Vraag offerte aan

Werkwijze van IN 'N OUTDOOR

Laat je inspireren en adviseren in onze showroom bij Roosendaal

Onze showroom in Roosendaal (Breda)heeft een ruim assortiment aan raamdecoratie. Kom vrijblijvend langs om een kijkje te nemen, of maak een afspraak.

Inmeetservice en advies aan huis door Jaco

Als we de wensen hebben besproken komt Jaco langs om in te meten.

Ontvang een offerte van Bas en Jeroen

Bas en Jeroen zal een offerte sturen en deze uitgebreid met je doornemen.

Inplannen en montage

Op de ingeplande datum zal ons montage team de producten plaatsen. Als je 100% tevreden bent over de plaatsing van zal ons team alles netjes achterlaten.

Neem een kijkje in onze showroom in Roosendaal (Breda)

Wat zeggen onze klanten uit Roosendaal over ons?

“Ik belde over een kapot rolluik en nog dezelfde dag kwamen er 2 monteurs langs. Monteurs waren ontzettend kundig behulpzaam en hebben het probleem snel verholpen. Zij dachten ook mee over een hordeur en hebben mij hiermee ontzettend goed geholpen.”

Marie, Breda

“Wij zijn echt super blij met deze mooie schuifwand en willen graag onze dank en complimenten overbrengen! Aan Koen, voor de goede uitleg, advies en hulp bij de bestelling van de glazen wand in de showroom in Terheijden; aan Jacco voor het deskundig inmeten en advies bij ons thuis; aan Bas voor het meedenken met de aangepaste offerte. “

Paul, Breda

“Het contact was heel goed. Vriendelijke medewerkers. Beloftes worden goed nagekomen. Prettige samenwerking m.b.t. maken van afspraken. Service fantastisch, zeer behulpzaam bij het zoeken naar oplossing van problemen en ook uitvoering ervan zonder extra kosten. Kwaliteit van het materiaal heel goed.”

Babs, Breda

“Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe vanaf het contact voor het krijgen van informatie, het maken van een offerte en de montage van de zonwering is gegaan. Het geeft vertrouwen dat er vijf jaar garantie wordt gegeven.”

Willemien, Breda

“Mooie showroom waar je keurig geholpen wordt in terheijden. Nemen de tijd voor je. Levering correct door 2 vlotte monteurs en goed die goed inzicht hadden. Ook de service erna was prima. Dus helemaal tevreden !”

Jolanda, Breda

Wilt u meer weten over onze raam decoratie producten? Kom langs in onze showroom in Roosendaal zodat wij je meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.

Raamdecoratie op maat in Roosendaal

“Breng sfeer, kwaliteit en warmte in huis”

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is niet zomaar gedaan. Raambekleding is enorm bepalend voor de sfeer in huis. Vaak is er een probleem wat opgelost moet worden, denk bijvoorbeeld aan meer privacy, warmteregulering of optimale verduistering.

“Inspelen op trends”

Door op de hoogte te blijven van trends, via de markt en nieuwe innovaties, blijft het aanbod scherp en up-to-date. Altijd met de klant als uitgangspunt. De wensen, eisen en problemen worden vertaald naar nieuwe producten en oplossingen. Maatwerk draagt hier ook aan bij.

“Kom persoonlijk kennismaken in de showroom”

Er wordt continu gezocht naar de ideale manier van presenteren. Ook het aanbod wordt elk jaar uitvoerig bekeken. Innovaties op het gebied van techniek, kleur en materiaal worden hiermee op de voet gevolgd.

“Maatwerk zoals het bedoeld is”

Voor elke woonruimte is een passende oplossing op het gebied van raamdecoratie en zonwering. Geen twijfel mogelijk. Het kwalitatieve assortiment kent producten die elk weer een eigen functie, uitstraling en stijl hebben. Geheel volgens de kwaliteitstandaard van IN- ‘N OUTDOOR.