Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Maatwerk raamdecoratie Oss
voor huis en kantoor

Raamdecoratie Oss (Herpt)

In een handomdraai de gewenste lichtinval bepalen? Dat kan met raamdecoratie van IN- ’N OUTDOOR. Je geniet het hele jaar door van functionele en decoratieve zonwering aan de binnenzijde van de woning. Je hebt keuze uit een ruime collectie binnenzonwering. Voor elke situatie hebben we een passende oplossing. Kies je voor landelijk of spreekt een minimalistische stijl meer tot de verbeelding? In de showrooms van IN- ’N OUTDOOR laten we je graag inspireren en helpen we graag met advies op maat.

“Deskundig advies en hoogwaardige service”

Bij IN- ‘N OUTDOOR werkt een hecht team met jarenlange ervaring in maatwerk raamdecoratie. Een duurzame investering in je woning vraagt om professionele begeleiding voor, tijdens en na de aankoop. Raamdecoratie zorgt voor perfecte licht- en warmteregulering, maar zijn ook ultieme sfeermakers.

“De service start al bij het eerste gesprek”

De uitgebreide collectie raamdecoratie bij IN- ‘N OUTDOOR bestaat uit vele uitvoeringen en kleuren. IN- ’N OUTDOOR werkt uitsluitend met hoogwaardige merken zoals Luxaflex en Verosol. Een uitgebreide presentatie van de mogelijkheden vindt je terug in onze showroom in Oss.

Vraag offerte aan

Werkwijze van IN 'N OUTDOOR

Laat je inspireren en adviseren in onze showroom bij Oss

Onze showroom in Oss (Herpt)heeft een ruim assortiment aan raamdecoratie. Kom vrijblijvend langs om een kijkje te nemen, of maak een afspraak.

Inmeetservice en advies aan huis door Tom

Als we de wensen hebben besproken komt Tom langs om in te meten.

Ontvang een offerte van Fränz, Angelique

Fränz, Angelique zal een offerte sturen en deze uitgebreid met je doornemen.

Inplannen en montage

Op de ingeplande datum zal ons montage team de producten plaatsen. Als je 100% tevreden bent over de plaatsing van zal ons team alles netjes achterlaten.

Neem een kijkje in onze showroom in Oss (Herpt)

Wat zeggen onze klanten uit Oss over ons?

“Prettig met veel kennis. Wij zijn prettig geholpen in de showroom daarna goed advies op locatie door de betreffende man. Na bestelling kwamen de monteurs en deze hebben het zeer professioneel en netjes gemonteerd. All met al een fijn bedrijf!”

Dennis, Den Bosch

“Heel netjes geholpen in de showroom daarna een meet afspraak gemaakt waar de zeer vriendelijke man ons nog wat extra informatie gaf waardoor wij de juiste keuze samen hebben kunnen maken. Na de bestelling kregen we netjes de bevestiging. Montage datum afgesproken en daar waren de monteurs ook netjes op tijd. Ze hebben de screen zeer vakkundig in mijn ogen gemonteerd en alles opgeruimd zodat voor ons het genieten kon beginnen. “

D Henselmans, Den Bosch

“Gisteren werden de TWIST duo rolgordijnen vakkundig geplaatst door vriendelijke vakman . Maandje geleden de mooie showroom bezocht en uitleg gekregen. Toen ook de juiste kleur uitgekozen hetgeen lastig is omdat er een zeer ruime keuze beschikbaar is in diverse prijsklasse. De dag erop is men al komen opmeten. Kort daarop een nauwkeurige nameting. Door de gekochte producten te laten monteren weet je ook zeker dat het goed hangt. Tot nu toe zeer tevreden. Laat nu de zon maar komen !”

Henk, Oss

“Bjorn en Wesley hebben reparatiewerkzaamheden uitgevoerd. Beide heren hebben een uiterst professionele houding,en zijn zeer vakbekwaam ,ik kan ze van harte aanbevelen.”

Wil, Drunen

“Aan ons appartement hebben we alle screens (zonwering) laten vervangen. Het betrof in totaal 13 meter met uitvoering in elektrisch en handbediening. Zowel de aanbiedingsprocedure als de plaatsing werden op een keurige manier uitgevoerd. De medewerkers waren zeer correct en behulpzaam. Wij kunnen dit bedrijf bij u ten zeerste aanbevelen.”

Martijn , Waalwijk

Wilt u meer weten over onze raam decoratie producten? Kom langs in onze showroom in Oss zodat wij je meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.

Raamdecoratie op maat in Oss

“Breng sfeer, kwaliteit en warmte in huis”

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is niet zomaar gedaan. Raambekleding is enorm bepalend voor de sfeer in huis. Vaak is er een probleem wat opgelost moet worden, denk bijvoorbeeld aan meer privacy, warmteregulering of optimale verduistering.

“Inspelen op trends”

Door op de hoogte te blijven van trends, via de markt en nieuwe innovaties, blijft het aanbod scherp en up-to-date. Altijd met de klant als uitgangspunt. De wensen, eisen en problemen worden vertaald naar nieuwe producten en oplossingen. Maatwerk draagt hier ook aan bij.

“Kom persoonlijk kennismaken in de showroom”

Er wordt continu gezocht naar de ideale manier van presenteren. Ook het aanbod wordt elk jaar uitvoerig bekeken. Innovaties op het gebied van techniek, kleur en materiaal worden hiermee op de voet gevolgd.

“Maatwerk zoals het bedoeld is”

Voor elke woonruimte is een passende oplossing op het gebied van raamdecoratie en zonwering. Geen twijfel mogelijk. Het kwalitatieve assortiment kent producten die elk weer een eigen functie, uitstraling en stijl hebben. Geheel volgens de kwaliteitstandaard van IN- ‘N OUTDOOR.