Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Werkwijze

Maatwerk raamdecoratie Gilze
voor huis en kantoor

Raamdecoratie Gilze (Tilburg)

In een handomdraai de gewenste lichtinval bepalen? Dat kan met raamdecoratie van IN- ’N OUTDOOR. Je geniet het hele jaar door van functionele en decoratieve zonwering aan de binnenzijde van de woning. Je hebt keuze uit een ruime collectie binnenzonwering. Voor elke situatie hebben we een passende oplossing. Kies je voor landelijk of spreekt een minimalistische stijl meer tot de verbeelding? In de showrooms van IN- ’N OUTDOOR laten we je graag inspireren en helpen we graag met advies op maat.

“Deskundig advies en hoogwaardige service”

Bij IN- ‘N OUTDOOR werkt een hecht team met jarenlange ervaring in maatwerk raamdecoratie. Een duurzame investering in je woning vraagt om professionele begeleiding voor, tijdens en na de aankoop. Raamdecoratie zorgt voor perfecte licht- en warmteregulering, maar zijn ook ultieme sfeermakers.

“De service start al bij het eerste gesprek”

De uitgebreide collectie raamdecoratie bij IN- ‘N OUTDOOR bestaat uit vele uitvoeringen en kleuren. IN- ’N OUTDOOR werkt uitsluitend met hoogwaardige merken zoals Luxaflex en Verosol. Een uitgebreide presentatie van de mogelijkheden vindt je terug in onze showroom in Gilze.

Vraag offerte aan

Werkwijze van IN 'N OUTDOOR

Laat je inspireren en adviseren in onze showroom bij Gilze

Onze showroom in Gilze (Tilburg)heeft een ruim assortiment aan raamdecoratie. Kom vrijblijvend langs om een kijkje te nemen, of maak een afspraak.

Inmeetservice en advies aan huis door Roger

Als we de wensen hebben besproken komt Roger langs om in te meten.

Ontvang een offerte van Demi en Angelique

Demi en Angelique zal een offerte sturen en deze uitgebreid met je doornemen.

Inplannen en montage

Op de ingeplande datum zal ons montage team de producten plaatsen. Als je 100% tevreden bent over de plaatsing van zal ons team alles netjes achterlaten.

Neem een kijkje in onze showroom in Gilze (Tilburg)

Wat zeggen onze klanten uit Gilze over ons?

“20 november 2022 zijn bij ons volgens opdracht 5 rolluiken en 1 Velux rolgordijn aangebracht. Graag wil ik jullie mensen complimenteren met de zorgvuldigheid en degelijkheid waarmee het werk is uitgevoerd. Snel en efficiënt is er gewerkt en nauwelijks is er tijdgenomen voor een koffiepauze terwijl de buitentemperatuur toch niet was om over naar huis te schrijven. Nogmaals waardering, die komt in de rubriek “hoort zegt het voort””

Carel, Oisterwijk

“We hebben een zonwering laten plaatsen door Bestosol Tilburg. Binnen zeven weken werd de zonwering vakkundig en keurig geplaatst door hun medewerkers. Tijdens het plaatsen van het elektrische stopcontact bleek dit esthetisch niet fraai te zijn. Ter plaatse werd een oplossing met behulp van een afstandsbediening bedacht. Hoewel dit een duurdere oplossing was hoefden wij hiervoor niets extra te betalen. Met dank aan Marijn en Joey.”

Anette, Tilburg

“Al jaren kopen wij rolluiken en zonneschermen middels dit bedrijf. Altijd goede afspraken gemaakt en de juiste producten besteld op hun advies. De installateurs hebben kennis van zaken en dat schept vertrouwen. Een aanrader voor een ieder die rolluiken en zonneschermen overweegt.”

M. Renens, Tilburg

“Na een melding van een defect aan een van de jaloezieën, is er door het bedrijf adequaat gehandeld. Mijn defect is snel en naar tevredenheid verholpen. Ook het contact heb ik als zeer prettig ervaren door de klant vriendelijkheid. Dank voor de reparatie! Voor ons is dit bedrijf een echte aanrader. Persoonlijk en netjes. Zowel het plaatsen als tijdens de reparatie. er wordt goed gekeken naar de wensen van de klant.”

Eefje, Goirle

“Vlotte en nette offerte, duidelijk over levertijd, tijdige planning voor montage in prima overleg. De montage zelf werd keurig, vakkundig uitgevoerd door vriendelijk personeel. Alles werd opgeruimd en ik kreeg een toelichting en werd gewezen op service die bij mijn product hoort.”

Harald, Goirle

Wilt u meer weten over onze raam decoratie producten? Kom langs in onze showroom in Gilze zodat wij je meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.

Raamdecoratie op maat in Gilze

“Breng sfeer, kwaliteit en warmte in huis”

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is niet zomaar gedaan. Raambekleding is enorm bepalend voor de sfeer in huis. Vaak is er een probleem wat opgelost moet worden, denk bijvoorbeeld aan meer privacy, warmteregulering of optimale verduistering.

“Inspelen op trends”

Door op de hoogte te blijven van trends, via de markt en nieuwe innovaties, blijft het aanbod scherp en up-to-date. Altijd met de klant als uitgangspunt. De wensen, eisen en problemen worden vertaald naar nieuwe producten en oplossingen. Maatwerk draagt hier ook aan bij.

“Kom persoonlijk kennismaken in de showroom”

Er wordt continu gezocht naar de ideale manier van presenteren. Ook het aanbod wordt elk jaar uitvoerig bekeken. Innovaties op het gebied van techniek, kleur en materiaal worden hiermee op de voet gevolgd.

“Maatwerk zoals het bedoeld is”

Voor elke woonruimte is een passende oplossing op het gebied van raamdecoratie en zonwering. Geen twijfel mogelijk. Het kwalitatieve assortiment kent producten die elk weer een eigen functie, uitstraling en stijl hebben. Geheel volgens de kwaliteitstandaard van IN- ‘N OUTDOOR.