Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Werkwijze

Maatwerk raamdecoratie Dongen
voor huis en kantoor

Raamdecoratie Dongen

In een handomdraai de gewenste lichtinval bepalen? Dat kan met raamdecoratie van IN- ’N OUTDOOR. Je geniet het hele jaar door van functionele en decoratieve zonwering aan de binnenzijde van de woning. Je hebt keuze uit een ruime collectie binnenzonwering. Voor elke situatie hebben we een passende oplossing. Kies je voor landelijk of spreekt een minimalistische stijl meer tot de verbeelding? In de showrooms van IN- ’N OUTDOOR laten we je graag inspireren en helpen we graag met advies op maat.

“Deskundig advies en hoogwaardige service”

Bij IN- ‘N OUTDOOR werkt een hecht team met jarenlange ervaring in maatwerk raamdecoratie. Een duurzame investering in je woning vraagt om professionele begeleiding voor, tijdens en na de aankoop. Raamdecoratie zorgt voor perfecte licht- en warmteregulering, maar zijn ook ultieme sfeermakers.

“De service start al bij het eerste gesprek”

De uitgebreide collectie raamdecoratie bij IN- ‘N OUTDOOR bestaat uit vele uitvoeringen en kleuren. IN- ’N OUTDOOR werkt uitsluitend met hoogwaardige merken zoals Luxaflex en Verosol. Een uitgebreide presentatie van de mogelijkheden vindt je terug in onze showroom in Dongen.

Vraag offerte aan

Werkwijze van IN 'N OUTDOOR

Laat je inspireren en adviseren in onze showroom bij Dongen

Onze showroom in Dongenheeft een ruim assortiment aan raamdecoratie. Kom vrijblijvend langs om een kijkje te nemen, of maak een afspraak.

Inmeetservice en advies aan huis door Jaco

Als we de wensen hebben besproken komt Jaco langs om in te meten.

Ontvang een offerte van Timo en Bas

Timo en Bas zal een offerte sturen en deze uitgebreid met je doornemen.

Inplannen en montage

Op de ingeplande datum zal ons montage team de producten plaatsen. Als je 100% tevreden bent over de plaatsing van zal ons team alles netjes achterlaten.

Neem een kijkje in onze showroom in Dongen

Wat zeggen onze klanten uit Dongen over ons?

“Tijdens offerte aanvraag in de winkel van dingen al een goed gevoel. Alleen raad ik aan om een bezoek aan huis te doen voor het juist opmeten van de rolluiken. Met die maten daarna een offerte opvragen. Montage ploeg werkt goed, netjes en snel. Denkt mee met je als consument. Ik ben blij met de rolluiken.”

Jeroen, Oosterhout

“Prettig bedrijf met fijn en kundig personeel. De geleverde en gemonteerde producten zijn goed. Ook de after sales is prima, men denkt met je mee. Kortom een aanrader!”

Ellen, Oisterwijk

“Ik ben zeer professioneel te woord gestaan door Jaco. Op korte termijn is hij langsgekomen om alles in te meten waarna het zonnescherm is besteld. Aangezien ik geen kabelgoten langs de muur wou hebben de mannen van montage keurig door een stopcontact naar buiten geboord voor de stroomvoorziening. Het scherm hangt super en ze laten alles keurig netjes achter. Vakwerk..!”

Jeroen, Kaatsheuvel

“Mijn moeder is ernstig ziek en werd genoodzaakt om per direct beneden te gaan slapen. Een van de rolluiken funktioneerde niet meer goed en moest gerepareerd worden. Aan Steenoven In-‘N Outdoor de situatie uitgelegd. Wat normaal gesproken ca twee weken zou duren hebben ze, gezien de situatie ,de volgende dag gelijk opgelost. Top Service en flexibiliteit.”

Harold, Dongen

“Na een melding van een defect aan een van de jaloezieën, is er door het bedrijf adequaat gehandeld. Mijn defect is snel en naar tevredenheid verholpen. Ook het contact heb ik als zeer prettig ervaren door de klant vriendelijkheid. Dank voor de reparatie! Voor ons is dit bedrijf een echte aanrader. Persoonlijk en netjes. Zowel het plaatsen als tijdens de reparatie. er wordt goed gekeken naar de wensen van de klant.”

Eefje, Waalwijk

Wilt u meer weten over onze raam decoratie producten? Kom langs in onze showroom in Dongen zodat wij je meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.

Raamdecoratie op maat in Dongen

“Breng sfeer, kwaliteit en warmte in huis”

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is niet zomaar gedaan. Raambekleding is enorm bepalend voor de sfeer in huis. Vaak is er een probleem wat opgelost moet worden, denk bijvoorbeeld aan meer privacy, warmteregulering of optimale verduistering.

“Inspelen op trends”

Door op de hoogte te blijven van trends, via de markt en nieuwe innovaties, blijft het aanbod scherp en up-to-date. Altijd met de klant als uitgangspunt. De wensen, eisen en problemen worden vertaald naar nieuwe producten en oplossingen. Maatwerk draagt hier ook aan bij.

“Kom persoonlijk kennismaken in de showroom”

Er wordt continu gezocht naar de ideale manier van presenteren. Ook het aanbod wordt elk jaar uitvoerig bekeken. Innovaties op het gebied van techniek, kleur en materiaal worden hiermee op de voet gevolgd.

“Maatwerk zoals het bedoeld is”

Voor elke woonruimte is een passende oplossing op het gebied van raamdecoratie en zonwering. Geen twijfel mogelijk. Het kwalitatieve assortiment kent producten die elk weer een eigen functie, uitstraling en stijl hebben. Geheel volgens de kwaliteitstandaard van IN- ‘N OUTDOOR.