Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Pallazzo LOUNGE

Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid.
Bij de ontwikkeling van het lamellendak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Pallazzo LOUNGE heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee je zelf de lichtinval reguleert. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, is het gebruik van kunststoffen tot een minimum beperkt.


Pallazzo Lounge brengt stijl en comfort samen. De lamellen terrasoverkapping heeft een chique en moderne uitstraling. Dankzij het minimalistisch design past het perfect bij iedere woning zowel modern als landelijk. De inwendige gootversterking biedt de mogelijkheid om een grote vrijdragende overspanning te maken. Pallazzo LOUNGE kan vrijstaand of tegen de huisgevel worden gemonteerd.

Combineren met shuifwand

Pallazzo LOUNGE is eenvoudig te combineren met Pallazzo INVIGO. Deze schuifwand is te bedienen met slechts één handbeweging. De glaselementen  bieden maximale transparantie en uitzicht op de tuin. De glaselementen bieden bovendien extra comfort door bescherming tegen wind en regen.

Pallazzo LOUNGE​ bekijken?

Wil je Pallazzo LOUNGE in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.