Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Pallazzo sqope - Overkapping

Pallazzo sqope overkapping

Pallazzo sQope® is het ultieme stijlicoon voor uw tuin.

De terrasoverkapping is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak en symmetrisch ontwerp.

Deze kubistische terrasoverkapping is beschikbaar in twee varianten; aanbouw of vrijstaand. Aangemoedigd door uw wensen en innovatieve technologieën is het mogelijk om een grote vrije overspanning van 7000 mm te creëren. U bent daardoor vrij om uw overkapping in te richten zonder obstakels en u behoudt een onbelemmerd zicht.

Ongeëvenaarde ontwerpdetails

De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie, waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. Door de grote glasoppervlakken is er veel natuurlijk licht onder de overkapping. Dit zorgt voor openheid en verbinding met de omgeving.

PALLAZZO SQOPE®

Een opvallend stijlicoon in je tuin. Scherpe lijnen. Bijzondere ontwerpdetails. Strak, kubistisch, smaakvol! Het ontwerp van deze
terrasoverkapping is uniek in zijn soort. De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie, waardoor ze van buitenaf niet zichtbaar zijn.

De Pallazzo Sqope® is beschikbaar in twee varianten; aanbouw of vrijstaand. Een vrije overspanning van maar liefst 7 meter is mogelijk. Zo heb je met maar 2 staanders overal vrij uitzicht. En dankzij de enorme glasoppervlakte creëer je ook een oase aan natuurlijk licht.

Pallazzo sqope terrasoverkapping bekijken?

Wil je Pallazzo sqope overkapping in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.