Kozijnen - IN- 'N OUTDOOR
Service

Kozijnen

Bij IN- ’N OUTDOOR vind je niet alleen raamdecoratie, ook voor de ramen zelf kun je bij ons terecht. In onze vestiging Couwenberg, te Herpt hebben onze vakmensen al meer dan 40 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kozijnen.

Waarom kies je voor onze kozijnen?

In onze showroom in Herpt kun je, samen met onze specialisten, je wensen bespreken, zodat zij alle opties voor jouw woning kunnen laten zien. Wij bieden voor ieder raam een passend kozijn, in de kunststof of aluminium uitvoering.

Kunststof kozijnen
Het grote voordeel van kunststof kozijnen is dat ze onderhoudsvrij zijn en levenslang mee gaan. Je hoeft deze dus niet om de vijf jaar opnieuw te (laten) schilderen of repareren. Wij gebruiken kunststof kozijnen van de merken Rehau en Gealan. Deze kozijnen bieden naast een hoge isolatiewaarde, een optimale luchtvochtigheid en verse lucht in huis. De isolatiewaarde van de ramen is zelfs zo goed dat dit tot wel 76% op het energieverbruik kan verminderen.

Aluminium kozijnen
Een andere, zeer goede keuze zijn aluminium kozijnen. Aluminium roest of rot namelijk niet. Verder zal het aluminium niet scheuren of barsten, waardoor het een perfect materiaal is voor kozijnen en een leven lang mee gaat.
De aluminium ramen van Mondana zijn er in verschillende modellen, waardoor er voor elke toepassing en stijl een passend raam verkrijgbaar is. De ramen zijn ontworpen met behulp van de nieuwste techniek, waar design, thermische isolatie en akoestische isolatie samenkomen.

Showroom - IN- 'N OUTDOOR

Kozijnen op maat

Bij ons kun je terecht voor kozijnen in elke vorm die je wenst: vierkant, rond, driehoekig, rechthoekig of trapeziumvormig… alles is mogelijk. Ook qua kleur kunnen deze kozijnen in elke gewenste kleur worden gespoten.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak  

 

Bekijk kozijnen inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Wij bieden kunststof en aluminium kozijnen aan van de volgende merken: Rehau, Gealan en Mondana. Deze merken bieden een zeer breed assortiment, zodat er voor jou altijd voldoende te kiezen is.

Het schoonmaken van kunststof en aluminium kozijnen is erg eenvoudig. Het is voldoende om de kozijnen te wassen met een zachte vochtige spons en water. Als schoonmaakmiddel kun je een huishoudelijk middel gebruiken.
Let op: vermijd bij het schoonmaken van de kozijnen schuursponzen, borstels, schuurmiddel en andere agressieve schoonmaakattributen om krassen of andere nare beschadigingen te voorkomen.  Een eenvoudig sopje is hier voldoende. Hierna kun je de kozijnen naspoelen met water en met een doek droogwrijven.

Kozijnen bekijken?

Wil je garagedeuren in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken. Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.