Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Werkwijze

Kom persoonlijk kennismaken in de showroom

 

De showroom in Tilburg aan de Ringbaan Zuid bestaat nu vijf jaar. In die tijd is er veel veranderd. Er wordt continu gezocht naar de ideale manier van presenteren en tentoonstellen. Ook het aanbod wordt elk jaar bekeken en geüpdatet. Innovaties op het gebied van techniek, kleur en materiaal komen regelmatig voor. En ook de merken in het assortiment vernieuwen geregeld de collecties. Zo heb je altijd de nieuwste en beste opties in huis, met hoge kwaliteit en jarenlange garantie.

 

“Orde in de chaos. Er is veel mogelijk op het gebied van raambekleding en zonwering. Een showroom kan ondersteunen in het maken van de juiste keuze. Net als de aanwezige verkopers en experts.”

Maak een afspraak 

 

Tijd voor actie

Op het moment van verhuizing, verbouwing of herinrichting van woning of kantoor, is ook raambekleding toe aan vervanging. Vaak ontstaat er een idee, maar mist men de kennis en ervaring om het juiste product te selecteren. Het aanbod is groot, maar wordt selectiever wanneer de wensen en eisen duidelijk zijn. In de showroom kun je alles van dichtbij bekijken en testen. Wel zo makkelijk.

Optimaal wooncomfort

Met een totaalassortiment aan zonweringproducten voor binnen en buiten, is er altijd wel een product dat past bij de stijl en uitstraling van de woning. Met als resultaat een hoog wooncomfort en een gezond binnenklimaat. Dat is precies waar veel mensen naar op zoek zijn; een duurzame oplossing voor de woon- en werkomgeving. Die vertaalslag vindt meer regelmatig plaats tijdens de oriëntatiegesprekken met de expert en de huiselijke omgeving van de showroom.

Combinatie van producten

Raamdecoratie en zonwering hebben veel overeenkomsten, maar hebben ook elk eigen voordelen en oplossingen. De binnenzonwering kent vaak een decoratieve functie en is onderdeel van een woonruimte. Buitenzonwering is weer een verengde van die ruimte en heeft de functie om warme en licht te reguleren. Raamdecoratie heeft verschillende functies, waar de wensen en eisen van de klant de doorslaggevende factor in zijn.

Maak een afspraak