Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Geniet van een langere zomer met een overkapping van IN- ‘N OUTDOOR

Breng buiten naar binnen én binnen naar buiten met een overkapping aan huis. Bij IN- ‘N OUTDOOR hebben wij een breed scala aan overkappingen en kunt u deze helemaal naar eigen wens samenstellen. En natuurlijk krijgt u de nuttige tips en heerlijke koffie daar gratis bij. In dit blog leest u over de voordelen, waar u op moet letten bij het uitkiezen van een overkapping en krijgt u een inkijkje in eerdere projecten. Lees snel verder:

De voordelen

Leuk, zo’n overkapping, maar heeft het naast dat ik langer buiten kan zitten nog meer voordelen? Zeker! Dit begint al bij het wonen zelf. Met een overkapping creëert u namelijk extra woonoppervlakte. Dus eindelijk ruimte voor die leuke (maar grote) tafel waar u met vrienden en kennissen kunt borrelen. Of voor dat leuke ‘me-time’ plekje waar u zich heerlijk kunt terugtrekken met een goed boek. Andere voordelen zijn er zeker ook:

  • De waarde van uw woning kan enorm kan stijgen en daarmee verdient u de overkapping op termijn vanzelf terug.
  • Een overkapping werkt isolerend. Het besparen van energie kan beginnen!
  • Minder onderhoud aan uw ramen en deuren.
  • U kunt vele jaren vooruit, een overkapping gaat namelijk heel lang mee.

Aluminium terrasoverkapping

Licht, sterk, beschermend, modern. We hebben het natuurlijk over onze aluminium terrasoverkapping! Aluminium is tegenwoordig één van de populairste materialen om een overkapping mee te realiseren. Het biedt de beste bescherming tegen de felle zon, regen en wind. Andere pluspunten van aluminium? Het trekt geen schimmels of insecten aan, het is goed bestand tegen warmte en uv-stralen en het kan niet roesten – en dat betekent weinig onderhoud!

Let hierop bij aanschaf

Overweegt u om een terrasoverkapping aan te schaffen? Door alvast over de volgende punten na te denken, kunt u gemakkelijker tot een goed besluit komen.

  • Hoe groot wilt u de overkapping hebben?
  • Met hoeveel mensen wilt u eronder kunnen zitten?
  • Wilt u zijwanden of zijspies toepassen? Lees hier meer informatie erover.
  • Wilt u extra lichtinval of juist een zonwerend dak?
  • Wat is uw budget?

Kom langs voor een informerend gesprek

Nieuwsgierig geworden naar meer? Kom dan zeker eens langs bij een van onze showrooms in Tilburg, Dongen, Terheijden of Eindhoven. Wij vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden!