Garagedeuren - IN- 'N OUTDOOR
Service

Garagedeuren

Voor een betrouwbare, stijlvolle garagedeur ben je bij IN- ‘N OUTDOOR aan het juiste adres. Garagedeuren, ook wel ‘garagepoorten’ genoemd, zijn er in allerlei verschillende soorten, maten en stijlen. Zo kun je altijd kiezen voor de garagepoort die qua eigenschappen en uiterlijk het beste bij jouw situatie past.

Waarom kiezen voor garagedeuren?

Als je kiest voor een garagedeur dan heb je daar elke dag plezier van. Garagedeuren bieden dagelijks gebruiksgemak, een lange levensduur en zichtbare kwaliteit. Er is altijd wel een stijlvolle garagedeur die past bij de gevel van jouw woning. Zie hier de verschillende soorten deuren die we bieden:

Sectionaaldeuren
Behoefte aan maximale parkeerruimte? Dan adviseren we om te kiezen voor sectionaaldeuren. Deze gaan verticaal open, zodat je ruimte bespaart in de garage. De sectionaaldeuren kunnen we in iedere garageopening inbouwen, mits er voldoende inbouwruimte is.

Openslaande deuren
Met openslaande deuren kun je eenvoudig een fiets of tuinapparaten uit de garage halen. Dankzij de dikke, stalen panelen, gevuld met polyurethaanschuim, garanderen we een zeer lange levensduur. Ook isoleren ze uitstekend, zodat je woning geen warmte verliest.

Roldeuren
Roldeuren gaan verticaal open en zorgen voor maximale ruimte voor en in de garage. Het plafond van je garage blijft namelijk vrij, zodat je deze voor andere doeleinden kunt benutten. We kunnen deze roldeuren inbouwen in elke openingsvorm, mits er voldoende inbouwruimte is.

Showroom - IN- 'N OUTDOOR

Garagedeuren op maat

Onze garagedeuren worden ontwikkeld en geproduceerd door Hörmann, de marktleider van Europa. Een fabrikant die staat voor jarenlange ervaring en de allerhoogste kwaliteit. In onze showroom kun je de Hörmann producten bekijken en ervaren. We hebben ze in verschillende stijlen, kleuren en met diverse bedieningsmogelijkheden.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Bekijk garagedeuren inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Onze garagedeuren worden ontwikkeld en geproduceerd door Hörmann.
Een fabrikant die staat voor jarenlange ervaring en de allerhoogste kwaliteit.

Met goed onderhoud kun je de levensduur van jouw garagedeur met meerdere jaren verlengen en dus langer van de deur genieten. Hieronder volgen enkele tips om de garagedeur op optimale wijze te onderhouden.

  1. Houdt de deur schoon
    Het is erg belangrijk dat de garagedeur regelmatig wordt gereinigd. Wij raden aan om bij de schoonmaak gebruik te maken van een zachte, vochtige doek of spons en een niet te agressief schoonmaakmiddel. Als je de onderdelen van de deur goed schoonhoudt zal de garagedeur gemakkelijk kunnen openen en sluiten, wat de levensduur van de motor verlengt.
  2. Controleer regelmatig op schade
    Bij schade is het cruciaal dat deze op tijd wordt ontdekt en verholpen. Wanneer je merkt dat één of meerdere onderdelen beschadigd zijn, is het belangrijk dat je contact opneemt met een deskundige monteur. De reparatie of vervanging van garage onderdelen vereist namelijk de nodige kennis.
  3. Houdt de veerspanning in de gaten
    De veerspanning bepaalt voor een groot deel hoeveel werk de motor moet leveren. Een verkeerde veerspanning kan daarom gevolgen hebben voor de levensduur van uw motor. Merk je dat de spanning niet helemaal is zoals deze zou moeten zijn? Neem contact op met onze specialisten, zij kunnen ervoor zorgen dat het probleem op de juiste wijze wordt opgelost.

Garagedeuren bekijken?

Wil je garagedeuren in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken. Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.