Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Werkwijze

Deuren van de allerhoogste kwaliteit in Noord-Brabant

 

Woont u in Noord-Brabant en bent u op zoek naar een nieuwe voordeur of garagedeur? Dan heeft u geluk, want bij u in de buurt zit IN- ‘N OUTDOOR Sun Express Doors. Ook wel bekend onder de naam Eurofort Deurtechniek. Wij leveren deuren van het kwaliteitsmerk Hörmann en werken samen met zeer vakkundige monteurs. “Al sinds 1999 zijn we gespecialiseerd in de deuren van Hörmann. We hebben kennis over alle soorten deuren en de bijbehorende technieken”, aldus deurenspecialist Jeroen van der Stelt.

“Sommige huizen in Duitsland hebben Hörmann deuren die met vingerafdruk ontgrendeld kunnen worden.”

Deuren Breda en omgeving

Jeroen is begonnen bij Eurofort Deurtechniek als verkoper in Breda. Uiteindelijk werd hij mede-eigenaar en later volledig eigenaar. Al die jaren kregen we het aanzienlijk drukker, waardoor we nu samenwerken met veel vakkundige monteurs die precies weten hoe ze de deuren van Hörmann moeten installeren. Sinds 2017 zijn we onderdeel geworden van IN- ‘N OUTDOOR Sun Express Doors en onze showroom bevindt zich nu ook op locatie bij IN- ‘N OUTDOOR Sun Express in Kaatsheuvel. “Nog steeds monteren we veel deuren bij klanten in Breda en omgeving. Nu we in Kaatsheuvel gevestigd zijn breidt onze klandizie zich hier eveneens uit”, aldus Jeroen. “Maar we beperken ons tot Noord-Brabant, want we zijn van mening dat je alleen goede service kan bieden als je als bedrijf in de buurt van je klanten zit.”

 

 

Steeds mooiere producten

We zien de toekomst van ons bedrijf zeer positief tegemoet. Hörmann komt voortdurend met mooiere producten op de markt. “Sommige huizen in Duitsland hebben Hörmann deuren die met vingerafdruk ontgrendeld kunnen worden. Een sleutel is dan niet meer nodig. Ik denk dat dat hier in Nederland ook in de smaak gaat vallen”, aldus Jeroen. Bovendien zien we dat mensen steeds vaker voor stalen en aluminium deuren gaan. Tegenwoordig zien ze er zo stijlvol uit én ze zijn heel gemakkelijk in het onderhoud. U hoeft ze nooit te verven en ze blijven er jarenlang mooi uitzien.

Contact

Wilt u meer weten over onze Hörmann deuren? Neem dan vooral contact op. We staan u graag te woord. Ook komen we met alle plezier vrijblijvend bij u op bezoek om te kijken welke oplossing het beste bij uw woning past.

Neem contact met ons op