Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

“Deskundig advies en hoogwaardige service”

 

Bij IN- ‘N OUTDOOR Bestosol Tilburg werkt een hecht team met jarenlange ervaring in advies, maatwerk en service. Raamdecoratie is een duurzame investering en vraagt om professionele begeleiding voor, tijdens en na de aankoop. De producten zorgen voor licht- en warmteregulering, maar zijn ook zeker sfeermakers voor woning of kantoor. Door de focus op maatwerk is er voor elk interieur een passend product. De keuze voor het juiste materiaal, kleur, bevestiging en type product wordt volledig begeleid. 

“Maak kennis met een professionele aanpak vanaf het inmeten tot de aankoop en de plaatsing. Jarenlange ervaring in combinatie met productkennis en de best mogelijke service.”

Maak een afspraak

 

 

Volledig ontzorgt

Bij de (her)inrichting van woning of kantoor heeft raamdecoratie voor binnen- en buiten een belangrijke functie. Op basis van de wensen en eisen wordt een uitgebreid voorstel samengesteld. Thuis, op de zaak of in de ruime showroom in Tilburg. De ervaren verkopers op de vloer hebben uitstekende kennis van het productaanbod en de mogelijkheden op het gebied van materiaal, kleur en accessoires.

Ruim aanbod

De producten zorgen voor warmteregulatie, privacy en sfeer. Er zijn talloze mogelijkheden voor elke stijl, ruimte en elk gebruikersdoel. Van plisségordijnen en markiezen tot jaloezieën en rolgordijnen. Laat je adviseren door experts. Indirect verlaagt de keuze voor het juiste product tevens de stookkosten, omdat de warmte in de winter wordt vastgehouden en het in de zomer heerlijk koel is binnen.

Slim kiezen

De klanten van IN- ‘N OUTDOOR Bestosol Tilburg houden van gemak. De gedachte dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over kwaliteit, montage en nazorg, geeft rust en ruimte. De goede prijs-kwaliteitverhouding resulteert in tevreden, terugkerende klanten. Het ruime aanbod is zowel zakelijk als privé interessant en zorgt voor een optimaal leef- en werkklimaat, het hele jaar door. Kies slim en laat je adviseren.

Maak een afspraak