Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

“De service start al bij het eerste gesprek”

 

De uitgebreide collectie raamdecoratie bij IN- ‘N OUTDOOR Bestosol Tilburg bestaat uit vele verschillende kleuren, uitvoeringen en merken. Luxaflex, Unilux, Verosol en Verano en meer hoogwaardige merken vind je terug in de showroom in Tilburg. Het assortiment heeft opties voor binnen en buiten, zo is er altijd een passend product met standaard hoge kwaliteit en garantie. Van het vervangen van de rolluiken in de keuken tot een totale terrasoverkapping, alles wordt met zorg en aandacht geplaatst.

“Net als jij streeft IN- ‘N OUTDOOR Bestostol Tilburg naar jarenlang wooncomfort, door het toepassen van kwalitatieve en zorgvuldig uitgekozen raamdecoratie op maat. Met standaard service en nazorg.”

Met aandacht luisteren

Deskundig interieuradvies aan huis, kantoor of in de winkel. Het aanbod in raamdecoratiezonweringrolluiken en horren is groot en kan overweldigend zijn. Door goed te luisteren naar de wensen en eisen van de klant, kunnen de experts eenvoudig het aanbod verkleinen en adviseren in het maken van de juiste keuze. Van advies tot aankoop en van nazorg tot reparaties, alle facetten van het proces zijn gewaarborgd. Service zoals het bedoeld is.

Maak een afspraak

Gepersonaliseerde raamdecoratie

Maatwerk betekent gepersonaliseerde raamdecoratie. Elk interieur vraagt om een andere invulling. Voor binnen en buiten, neutraal of uitgesproken, tijdloos of juist trendy en altijd op maat gemaakt. Raamdecoratie mag gezien worden. IN- ‘N OUTDOOR Bestosol Tilburg speelt in op die trend en biedt een uitgebreid assortiment van hoogwaardige merken in diverse uitvoeringen, kleuren en formaten.

Waardevolle service

Service verlenen is de standaard. Niet alleen op het moment van aankoop, maar ook vooraf tijdens het oriëntatiegesprek of inmeten en naderhand bij eventuele nazorg en vragen, wordt je gastvrij ontvangen door de experts. Beloofd is beloofd. Geen verrassingen achteraf of addertjes onder het gras. Elke aanvraag wordt met zorg en aandacht opgepakt en vakkundig en snel beantwoord.

Maak een afspraak