Klanten waarderen ons met een 9.0 /10

Vacatures

Brustor outdoor living actie

De Brustor Outdoor Living actieperiode gaat van start! Van 1 februari 2022 tot en met 31 maart 2022 kunt u gebruik maken van twee verschillende acties.

Outdoor living

Outdoor living is de laatste jaren een “hot topic”. De warmere temperaturen doen ons allemaal verlangen naar meer schaduw, maar ook meer comfort in onze eigen tuin. Outdoor living kan je dus omschrijven als letterlijk meer buiten willen leven. Het is het creëren van een ruimte buiten waar je kan ontspannen en tijd investeren in je favoriete hobby. Of dit nu gaat om wellness, sporten of gewoon buiten genieten. Iedereen vult dit in met zijn eigen persoonlijke voorkeuren.

Actie 1: 10% korting op overkappingen

Tijdens deze actie krijgt u 10% korting op de modellen B200, B200XL en B300. geldig voor de module, inbouw screens en ledverlichting. De Brustor Outdoor Living actie loopt van 1 februari 2022 tot en met 31 maart 2022.

Actie 2: Gratis motor bij knikarmscherm

Daarnaast krijgt u tijdens deze actieperiode bij alle knikarmschermen een gratis motor cadeau! De gratis motor actie op de knikarmschermen is geldig op de volgende modellen en onder de volgende voorwaarden:

  • De modellen B24 Elite-Prestige, B25 Standaard-Elite-Prestige, B27 Standaard-Elite-Prestige, B35 & B35 Prestige (Type I, H, K & G), B38 & B38 Prestige en B50 & B50 XL.
    Actie niet van toepassing op B50S.
  • Minimum breedte van het knikarmscherm om van de actie te kunnen genieten: 3.51 meter (kleinere afmetingen worden gerekend aan de gewone condities).
  • Van toepassing op knikarmschermen met een doek uit de complete DICKSON ORCHESTRA collectie, de Sattler Solid Elements 314 (enkel de doeken in doekklasse 1) en de nieuwe BRUSTOR COLLECTIE. Andere doeken buiten deze selectie worden tijdens de actie berekend in een hogere prijsklasse (Klasse 1 wordt 2, klasse 2 wordt 3 en klasse 3 blijft ongewijzigd).
    De extra korting tijdens de actie bedraagt 7% voor RTS of IO en 9% voor Orea WT.
  • De korting geldt enkel op het scherm en de motor maar niet op de andere accessoires en opties.

Verwen uzelf deze zomer met het gemak van Brustor. Eén druk op de knop en het knikarmscherm rolt uit. De motor die u hierbij nodig heeft krijgt u GRATIS.

Kom langs in de showroom

Al onze showrooms zijn weer open en u bent van harte welkom om langs te komen. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Let op: De acties zijn alleen van toepassingen voor de vestigingen Van Steenoven, Sun Express Dongen en Bestosol Tilburg.