Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Brustor lamellen overkappingen

Brustor lamellen overkappingen

Speel met de zon en schaduw dankzij een lamellen terrasoverkapping. Een pergola met lamellendak bestaat uit meerdere aan elkaar gekoppelde lamellen die kunnen kantelen en/of openschuiven. Door de lamellen te kantelen kies je voor het perfecte streepje zonlicht of schaduw om zorgeloos van je terras en de frisse buitenlucht te genieten. Een lamellendak geeft je alle vrijheid om de lichtinval en temperatuur op jouw terras te bepalen. Bovendien zorgen de lamellen voor natuurlijke ventilatie om de koelte onder je overkapping te bewaren. In gekantelde toestand weer je de zon, maar kan de warmte onder de overkapping.

Speel met het weer dankzij de kantelbare lamellen

Het dak van de B160XL heeft brede lamellen van 21 cm die zorgen voor een extra strak resultaat. Deze lamellen zijn eenvoudig te bedienen via een afstandsbediening of je smartphone, en zo bepaal jij het mooie weer.  Zon of schaduw? De keuze is aan jou! Bij een zomerse regenbui sluit je snel en eenvoudig de lamellen. Het water wordt afgevoerd via de palen terwijl jij kan blijven zitten. Wist je trouwens dat de lamellen ook beschikbaar zijn in een warme houtlook en met ledstrips? Perfect om een gezellige outdoor ruimte te creëren. Stijlvol en budgetvriendelijk instapmodel

De B160XL is het instapmodel binnen ons uitgebreide assortiment lamellendaken. Met deze overkapping bieden we een toegankelijk lamellendak met de alomgeprezen Brustor look & feel, zonder in te boeten aan kwaliteit en stijl. Het grootste verschil met de publiekslieveling B200 XL is dat de screens enkel in opbouw voorzien kunnen worden. Brustor zorgt voor een lamellendak op maat

 

Brustor Terrasoverkapping met openschuifbaar lamellendak

De ultieme Outdoor Living beleving dankzij een pergola met schuifdak.

De Brustor B600 S terrasoverkapping met schuifdak heeft geïntegreerde screens waardoor het design nog strakker is dan voorheen. Daarnaast zorgt de bediening via de Brustor Connect App voor een groot gebruiksgemak.

  • Terrasoverkapping met openschuifbaar lamellendak
  • In geopende toestand nemen de lamellen slechts 13% van de totale oppervlakte in
  • Bediening via Brustor Connect App (optie)

Waarom kiezen voor de Brustor B600S schuifdak overkapping?

De B600 S overkapping van Brustor biedt een combinatie van kantelbare en openschuifbare S-lamellen, ideaal voor maximale lichtinval. In volledig geopende toestand nemen de lamellen slechts 13% van de totale oppervlakte in, uniek in zijn soort. Dankzij geïntegreerde screens met het gepatenteerde ZIP-systeem blijft de overkapping windvrij en strak. De screens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en doorzichtigheden voor optimale privacy en doorkijk. De B600 S kan gepersonaliseerd worden met meer dan 200 RAL-kleuren, ledverlichting en terrasverwarming, passend bij de architectuur van je huis. 

Brustor lamellen overkappingen​ bekijken?

Wil je Brustor lamellen overkappingen in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.