Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Werkwijze

Breng sfeer, kwaliteit en warmte in huis

 

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is niet zomaar gedaan. Gordijnen en andere raambekleding is enorm bepalend voor de sfeer binnen- en buitenshuis. Vaak is er een probleem wat opgelost moet worden, denk aan meer privacy, warmteregulering en optimale verduistering. Die wensen worden vertaald naar het juiste product. Samen met experts wordt gekeken naar de mogelijkheden passend bij de stijl van het huis of kantoor. Daarna is het zorgeloos genieten van je aankoop.

“Raamdecoratie heeft meerdere functies. Sfeer en functie gaan hand in hand. Het assortiment kent veel uitvoeringen en varianten die aansluiten bij de wensen en eisen voor binnen en buiten.”

Maak een afspraak 

 

 

Jouw wensen

Er zijn producten die wel het licht doorlaten, maar daarnaast inkijk tegengaan. Of die zowel kou buiten de deur als warmte binnen de deur houden. En wat dacht je van geluidsdemping en beveiliging door bijvoorbeeld rolluiken? De investering in raamdecoratie is duurzaam en op lange termijn zelfs kostenbesparend. Neem de tijd voor een passend product en laat je adviseren door experts.

Ongeëvenaarde service

IN- ‘N OUTDOOR Bestosol Tilburg is een plek waar kwaliteit en service door de aderen stroomt en een persoonlijke benadering en vakkennis hoog in het vaandel staan. Nergens anders is de service zo uitgebreid en volledig. Van advies tot aankoop en van nazorg tot reparaties, alle facetten van het proces zijn gewaarborgd. Problemen zijn uitdagingen waar altijd een passende oplossing voor wordt gevonden.

Persoonlijke invulling

Smaak is persoonlijk. In de showroom in Tilburg is het mogelijk om een demonstratie te ontvangen van het gewenste product en kleurstalen in te zien. Bij een goede kop koffie of thee wordt alles zorgvuldig uitgelegd en mogelijke vragen beantwoord. De kwalitatieve producten zijn voorzien van garantie en gaan jarenlang mee. Of tot wanneer je wilt wisselen van product of kleur. Voor elke stijl is er een passende invulling voor jaren woonplezier zonder zorgen.

Maak een afspraak