Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Beleef de deuren van Hörmann in onze showroom!

 

Zomaar een voordeur of garagedeur bestellen via internet, is niet aan te raden. Het is dan moeilijk te bepalen of de deur daadwerkelijk past bij uw woning. Als u een deur wilt kopen, is het beter om naar een deurenspecialist te gaan met een showroom. “Bij IN- ‘N OUTDOOR Sun Express Doors hebben we een zeer uitgebreide showroom, waar mensen de deuren op ware grootte kunnen beleven”, aldus Jeroen van der Stelt, deurenspecialist bij IN- ‘N OUTDOOR Sun Express Doors, ook bekend onder de naam Eurofort Deurtechniek.

Topmerk Hörmann

In onze showroom in Kaatsheuvel, kunt u alle deursoorten van het topmerk Hörmann vinden. Voordeurensectionaaldeurenopenslaande deurenkanteldeurenzijdelingse garagedeuren, roldeuren en ga zo maar door. De showroom is ruim opgezet, zodat u om de deuren heen kunt lopen en deze kunt aanraken. Ook bieden we u de mogelijkheid ze te bedienen.

“Door het stellen van vragen kom ik erachter welke deur het beste bij de klant past.”

Neem contact met ons op

 

 

Advies in showroom

“Ik ben aanwezig in de showroom om mensen te adviseren. Woont de klant langs een drukke weg? Dan is het handig om vanuit de auto de garagedeur te kunnen bedienen. Wil de klant het plafond van de garage vrijhouden? Dan is een zijdelingse garagedeur handig. Door het stellen van dergelijke vragen kom ik erachter welke deur het beste bij de klant past. Vervolgens ga ik bij hem of haar langs om te meten en te beoordelen of de oplossing echt voldoet aan de behoeften”, aldus Jeroen.

Deur plaatsen

Heeft u eenmaal een keuze gemaakt? Dan komen we de deur plaatsen. Doordat we korte lijnen hebben met Hörmann en samenwerken met vakkundige, flexibele monteurs, hebben we snelle lever- en plaatsingstijden. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe voordeur of garagedeur. Wilt u meer weten over IN- ‘N OUTDOOR Sun Express Doors? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. U bent eveneens van harte welkom de showroom te bezoeken. Deze is open van maandag tot en met vrijdag, vanaf 09:00 uur in de ochtend en op zaterdag vanaf 10:00 uur.

Neem contact met ons op