Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een /10

Actie 1: Gratis Somfy Solar upgrade t.w.v. € 369,- per product op rolluiken én screens uit de huiscollectie

Wegens succes verlengt tot 15 april

Solar rolluiken en screens hebben een geïntegreerd zonnepaneel dat zonkracht omzet in zonne-energie. Deze zorgt voor 100% van de energietoevoer naar de motor.Géén extra stroomkosten, géén extra bedrading en géén doorvoer in de muur. Aangezien stroom geen issue meer is én het product isoleert bespaart u zelfs dubbel op energie. Zo profiteer je het hele jaar door van een beter binnenklimaat. Dit maakt onze Solar rolluiken en screens uiterst duurzaam. Verkrijgbaar in een ruime keuze aan standaardkleuren. Volledig aangedreven door zonne-energie • Zonnepaneel rechts of links te plaatsen • Geen extra bedrading benodigd • Geen doorvoer in de muur benodigd • Bespaar dubbele energie, geen stroom én isoleert

Actie 2: 10% korting op overkappingen

Deze actie is geldig tot 30 april

Tijdens de actieperiode ontvang je 10% korting op de modellen B200, B200 XL en B250 XL. De korting is van toepassing op de module, inbouw screens en ledverlichting. De Brustor Outdoor Living actie loopt van 8 januari 2024 tot en met 30 april 2024.

Deze actie is niet van toepassing op de B1200 screen, B150(XL), B300, B600 S, B700, B720, B800, B128, B128 XL en nabestellingen van ODL screens.

Actie 3: Gratis motor bij knikarmscherm

Deze actie is geldig tot 30 april

Daarnaast krijg je tijdens de actieperiode bij onze Brustor knikarmschermen een gratis motor cadeau! De gratis motor actie op de knikarmschermen is van toepassing op de volgende modellen en onder de volgende voorwaarden:

  • Deelnemende luifels: B24 Elite-Prestige, B25 Standaard-Elite-Prestige, B27 Standaard-Elite-Prestige, B35 & B35 Prestige (Type I, H, K & G), B38 & B38 Prestige en B50, B50S & B50 XL
  • Minimum breedte van de luifel om van de actie te genieten: 3.51 meter (kleinere afmetingen worden gerekend aan de gewone condities).
  • Van toepassing op knikarmschermen met een doek uit de complete DICKSON ORCHESTRA collectie en complete TOP 30 Brustor acryl collectie. Andere doeken buiten deze selectie worden tijdens de actie berekend in een hogere prijsklasse (Klasse 1 wordt 2, klasse 2 wordt 3 en klasse 3 blijft ongewijzigd).

Verwen uzelf deze zomer met het gemak van Brustor. Eén druk op de knop en het knikarmscherm rolt uit. De motor die u hierbij nodig heeft krijgt u GRATIS.

Actie 4: Jouw nieuwe terrasscherm binnen 3 weken gemonteerd!*

De Colorado Cassette is een volledig gesloten terrasscherm dat bekend staat om de fraaie en compacte vormgeving. De muurbevestiging van dit terrasscherm is geheel weggewerkt achter het scherm. Hierdoor sluit het naadloos aan op de gevel.

Het scherm is uitgerust met een bovenrolsysteem en een PVC doekgeleiding, waardoor het doek altijd voldoende afstand tot de armen heeft en het scherm altijd perfect sluit. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar het doek is daardoor ook optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

De afgeronde kap zorgt voor een fraai aanzicht, zowel in geopende als gesloten stand, terwijl de sierlijke afdekkappen elke schroef verbergen. Ben je op zoek naar een terrasscherm dat eenvoud en kwaliteit combineert met een hedendaags design, dan is de Colorado Cassette jouw terrasscherm.

Afmetingen:

  • Breedte: 450 cm             Uitval: 300  cm                         € 1950,-
  • Breedte: 500 cm             Uitval: 300 cm                          € 2100,-

Prijzen inclusief 21% BTW, exclusief montage

Montage: € 245,- incl. 21% BTW

Frame:

RAL 9001 of RAL 7016 structuur

Motorisatie:

Somfy Sunea IO

Bediening:

Somfy Situo 1 handzender

Doekkleuren:

T292 – T365

Actie 5: Win een compleet verzorgde BBQ voor jou en je vrienden!

Bij aankoop van een Terrasoverkapping of Pergola Zonweringssysteem maak je in de maand april kans op een volledig verzorgde BBQ voor maximaal 8 personen.

In de periode van 1 t/m 30 april registreren wij automatisch jouw aankoop. Na afloop van de actieperiode maken wij de winnaar bekend. Je hoeft hier verder niets voor te doen.

Kom langs in de showroom

Breng gerust een bezoek aan een van onze showrooms. De koffie staat klaar!