« Terug

Corona maatregelen IN- ‘N OUTDOOR

libby-penner-kdN1eyuuqcE-unsplash.jpg16 mrt

Beste relatie/klant,

In deze roerige tijden willen we aan jullie doorgeven dat iedereen binnen de verschillende IN- ‘N OUTDOOR vestigingen volgens het officiële Corona protocol werkt. Ons montage-team en de verkoopmedewerkers in de showrooms volgen de laatste ontwikkelingen en helpen elkaar om veilig te werken. Alle IN- ‘N OUTDOOR vestigingen zijn volgens de normale openingstijden geopend en we werken normaal door. We vinden het erg belangrijk dat iedereen gezond en veilig blijft. Dit stellen we voorop.

We vinden het ook belangrijk om mee te denken met onze klanten. Vandaar dat u, indien gewenst, gebruikt kunt maken van een speciale 1-op-1-afspraak met een verkoopadviseur in onze showroom. Wilt u hier gebruik van maken? Bel dan de desbetreffende IN- ‘N OUTDOOR vestiging en vraag naar de mogelijkheden.

Ten slotte wenst het team van IN- ‘N OUTDOOR iedereen veel gezondheid en sterkte toe. Zorg goed voor uzelf en voor degene om u heen!

Neem contact met ons op:

« Terug

Wilt u meer weten over onze producten? Maak dan een afspraak zodat wij u meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.

vraag hier uw offerte aan ▸
Scroll naar boven