« Terug

Schaduw creëren in de tuin

Brustor LED strip structuur 1.JPG27 apr

Veel van onze klanten zitten graag in de tuin. Het is heerlijk om te genieten van uw woonruimte en tegelijkertijd van uw tuin. Wij denken dat we het buitenleven voor u nog aangenamer kunnen maken. Denk aan schaduwplekken en bescherming tegen het felle zonlicht op warme dagen. Maar ook aan droge plekken tijdens een bui. 

Hoe creëren we mooie schaduwplekken in uw tuin? 

Er zijn veel verschillende manieren om schaduwplekken te creëren in uw tuin. Sommige mensen gebruiken schaduwdoeken in de tuin, parasols of knikarm zonneschermen. Hier leest u meer over onze verschillende soorten zonwering.

Wanneer u echter uw woning wilt verlengen met uw tuin raden we een terrasoverkapping aan. Onder een terrasoverkapping kunt u uw woonkamer verlengen of een eettafel neerzetten om een nieuwe eethoek te maken. Het comfort van binnen verlengt u op deze manier naar buiten. 

Leuke voorbeelden zijn terrasoverkappingen van Erhardt, waar men een eethoek heeft gecreëerd: 

IN N OUTDOOR Erhardt T-Dach 18 schaduw in de tuin.jpg

Of een pergola van Brustor om in de avonden extra lang met uw gasten buiten te zitten:

Brustor-pergola-Oppegard IN N OUTDOOR buitenleven.jpg

Of een gezellige tuinkamer van Itallum:

tuinkamer - ittalum IN N OUTDOOR buitenleven.jpg

Er zijn nog veel meer leuke oplossingen om schaduw in uw tuin of buitenruimte te creëren. Maak een afspraak bij een van onze vestigingen en we laten u graag verschillende mogelijkheden zien in de showroom. 

Afspraak maken ▸

« Terug

Wilt u meer weten over onze producten? Maak dan een afspraak zodat wij u meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.

vraag hier uw offerte aan ▸
Scroll naar boven