« Terug

25% korting op Luxaflex producten

nieuws-luxaflex-header-in-n-outdoor.jpg07 feb

Dit voorjaar en deze zomer geldt voor alle IN- ‘N OUTDOOR vestigingen een mooie korting op Luxaflex* binnenzonwering van 25%. Met binnenzonwering producten van Luxaflex, zoals bijvoorbeeld shades, jaloezieën, rolgordijnen en shutters richt u uw woon- of werkruimte modern en stylish in. Voor iedere smaak en stijl heeft Luxaflex een oplossing.

“Of het nu gaat om privacy, lichtregulatie of inrichting: Luxaflex maakt mijn huis mooier.”

Maak gebruik van de tijdelijke korting van 25% op Luxaflex binnenzonwering bij IN- ‘N OUTDOOR en geef uw woonruimte een restyle.

25% korting op Luxaflex shades

Kies als raamdecoratie shades om perfect licht te reguleren. Heel het jaar door heeft u plezier van shades, omdat u ze op veel verschillende manieren kan gebruiken. Met de shades half open heeft u geen inkijk in uw woning, maar krijgt u nog wel daglicht binnen. Onze deskundige adviseurs in de showroom adviseren u graag welke type het beste bij u past.

nieuws-luxaflex-shades-in-n-outdoor.jpg

25% korting op jaloezieën

Bepaal de sfeer in uw woonruimte met jaloezieën. Door het half openen, volledig openen of sluiten van de jaloezieën regelt u op stijlvolle wijze het licht en de privacy in uw huis. Kies jaloezieën die bij uw woonstijl passen, zoals bijvoorbeeld hout of aluminium, smal of breed, horizontaal of verticaal. Bekijk nog meer opties in een van onze showrooms.

nieuws-luxaflex-jaloezien-in-n-outdoor.jpg

25% korting op alle Luxaflex producten

Naast shades en jaloezieën geldt de 25% korting op nog veel meer Luxaflex producten. Komt u langs in de showroom om de Luxaflex producten te bekijken?

* De korting geldt bij het zelf opmeten en monteren van de Luxaflex producten.

« Terug

Scroll naar boven